De Sappentrapper, De Sapjesfiets, Antwerpen

De Sappentrapper, de gezondste bakfiets ter wereld!

Hebt u binnenkort een bedrijfsevenement, schoolfeest, verjaardag of kinderfeestje en bent u op zoek naar een origineel idee om de boel wat op te vrolijken? Huur dan ‘s werelds meest gezonde bakfiets, de Sappentrapper.

 

De Sappentrapper is een mobiele en ecologische sapjesbar, waarmee u in een paar minuten uw eigen smoothie of fruitsap bij elkaar kunt fietsen. De bakfiets wordt op zijn staander gezet en terwijl u trapt levert de dynamo de stroom voor de fruitblender. Prachtig om te zien, gezond én leuk om te doen!

 

U kunt de Sappentrapper ook op zon of wind laten werken. Sluit de blender aan op het zonnepaneel of huur de aanhangkar met windturbine om de blender aan te drijven.

 

Voor ouderen of gehandicapten is er speciale steun voor rug en voeten voorzien, zodat ze veilig en stabiel kunnen fietsen.

 

U kunt de Sappentrapper voor een of meerdere dagen huren, hij is eenvoudig te bedienen en transporteren. Als u de fiets gratis komt afhalen in Antwerpen, leggen we u meteen uit hoe het allemaal werkt. Maar u kunt er ook voor kiezen dat wij instaan voor transport, ingrediënten en bediening.

 

Stap op de Sappentrapper: gezonde én grappige animatie voor elk feest!